Hautaustoimisto Töölö

Hautaustoimisto Töölö

Täyden palvelun hautaustoimisto

Olemme arvostettu hautaustoimisto, joka palvelee Töölön alueella ja sen lähialueilla. Olemme täällä tukemassa teitä läheisenne menettämisen vaikeassa hetkessä ja auttamassa järjestämään arvokkaat hautajaiset.

Hautaustoimisto Funeral tarjoaa kattavat hautauspalvelut, jotka sisältävät muun muassa hautausjärjestelyjen suunnittelun, kuljetuspalvelut, muistotilaisuuden järjestämisen ja hautakiven valmistuksen. Ammattitaitoinen ja empaattinen tiimimme auttaa teitä joka askeleella ja varmistaa, että kaikki järjestelyt sujuvat suunnitelmienne mukaisesti.

Ymmärrämme, että jokainen tilanne ja läheisen menetys on ainutlaatuinen. Siksi pyrimme tarjoamaan henkilökohtaista ja lämpöistä palvelua, joka vastaa juuri teidän tarpeitanne ja toiveitanne. Olemme sitoutuneita kunnioittamaan perinteitä ja luomaan rauhallisen ja arvokkaan ympäristön hyvästelyhetkelle.

Selatessanne sivujamme, löydätte tietoa palveluistamme, hautausmuodoista, muistotilaisuuksista ja hautakivistä. Voitte tutustua myös asiakaskokemuksiin ja saada vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli tarvitsette lisätietoja tai haluatte keskustella hautajaisjärjestelyistä, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Olemme täällä auttamassa ja tukemassa teitä läpi koko prosessin

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita. Avun tarve ei katso aikaa.

010 348 2400 

info@hautausfuneral.fi 

Tanja Piira

Perustaja

WhatsApp Image 2023-12-11 at 23.12.52
WhatsApp Image 2023-12-30 at 20.34.38