Kirkkoon kuulumattoman hautaus – Henkilökohtaiset ja kunnioittavat vaihtoehdot

Hautajaiset ovat merkittävä hetki hyvästellä läheinen ja kunnioittaa hänen muistoaan. Kirkkoon kuulumattomille henkilöille on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja hautausjärjestelyissä, jotka huomioivat yksilölliset toiveet ja uskomukset. Kirkkoon kuulumattoman hautaus tarjoaa mahdollisuuden järjestää siunaustilaisuus, joka heijastelee vainajan persoonaa ja arvoja.

Siunaustilaisuuden järjestäminen kirkkoon kuulumattoman henkilön kohdalla voi tapahtua esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

  1. Muu juhlatila: Voit valita juhlatilan, kuten ravintolan, huvilan tai muun tilan, jossa voit järjestää siunaustilaisuuden. Tällöin voit suunnitella tilaisuuden omien toiveidesi mukaan ja luoda lämminhenkisen ympäristön, jossa muistella läheistäsi.
  2. Uurnahautaus: Uurnahautaus on yleinen vaihtoehto kirkkoon kuulumattomille henkilöille. Voit valita sopivan hautapaikan, kuten hautausmaan tai muistolehdon, jossa läheisesi tuhkat voidaan haudata. Hautauksen yhteydessä voidaan järjestää lyhyt seremonia tai hetki muistotilaisuudelle.
  3. Kotihautaus: Kotihautaus on intiimi vaihtoehto, jossa vainaja siunataan ja haudataan hänen kotonaan tai läheisten läheisyydessä. Kotihautauksessa voidaan järjestää pieni ja läheinen seremonia, jossa perhe ja läheiset voivat hyvästellä läheisensä rauhallisessa ympäristössä.

On tärkeää keskustella hautausjärjestelyistä ammattilaisten kanssa ja selvittää paikalliset käytännöt ja mahdollisuudet kirkkoon kuulumattoman hautauksen suhteen. Hautaustoimisto Funeral on valmis auttamaan ja neuvomaan sinua vaihtoehtojen ja käytännön järjestelyiden suhteen.

Kirkkoon kuulumattoman hautaus tarjoaa mahdollisuuden järjestää siunaustilaisuus ja hautaus henkilökohtaisella ja kunnioittavalla tavalla. Valitse vaihtoehto, joka parhaiten heijastaa vainajan persoonaa ja arvoja sekä tarjoaa läheisille mahdollisuuden hyvästellä hänet lämpimästi ja kunnioittavasti.

Lue myös

Ota yhteyttä

Avun tarve ei katso aikaa, ota yhteyttä kun Sinulle parhaiten sopii.