Hautaustoimiston palvelut

Hautauspalvelut

Palvelumme

Yksilölliset hautauspalvelut juuri sinulle ja läheisillesi ympäri Suomen. Palveluihimme kuuluvat sekä perinteiset hautajaiset että erikoispalvelut kuten merituhkaus. Laaja yhteistyökumppaniverkostomme toteuttaa kaikki toiveesi.

Hautauspalvelut

Hautaustoimisto Funeral tarjoaa kattavat hautauspalvelut, jotka auttavat sinua järjestämään arvokkaat ja merkitykselliset hautajaiset.​

Suunnittele hautajaiset

Kattavaa tukea ja helppoutta hautajaisjärjestelyihin. Hautaustoimisto Funeral tarjoaa erilaisia palvelupaketteja, jotka helpottavat hautajaisjärjestelyjä.​

Hautajaisten erikoisjärjestelyt

Erikoisjärjestelyt, kuten taulun teettämisen läheisen muistoksi, muistokorujen valmistamisen perheenjäsenille, muistotilaisuuden järjestämisen merellä, merituhkauksen, tuhkauksen ulkomailla, hautajaiset ulkomailla sekä etämuistotilaisuuden mahdollisuuden.​

Hautajaisiin liittyvät palvelut

Hautajaiset

Hautajaisjärjestelyt

Tarjoamme ammattitaitoista apua ja palvelua hautajaisjärjestelyihin. Autamme teitä luomaan arvokkaat ja merkitykselliset hyvästijätöt läheisellenne. Ota yhteyttä ja anna meidän huolehtia kaikista käytännön järjestelyistä.

Arkut ja uurnat

Arkut ovat saatavilla eri materiaaleissa, kuten puussa, metallissa ja ekologisissa vaihtoehdoissa. Voit valita perinteisen tyylin tai modernin muotoilun, joka sopii läheisesi persoonallisuuteen ja makuun. Meillä on myös valikoima erikokoisia arkkuja, jotka sopivat erilaisiin hautausjärjestelyihin.

Hautauskuljetus

Kokenut tiimimme huolehtii kuljetuksesta kunnioittavasti ja arvokkaasti. Voit luottaa siihen, että läheisesi siirtyy viimeiselle matkalleen ammattilaisten hoivassa.

Adressit, käsiohjelma ja kuolinilmoitus

Haluamme huomioida jokaisen yksityiskohdan hautajaisjärjestelyissä. Siksi olemme ylpeitä esitelläksemme Johanna Oraksen suunnitteleman Adressi Ikuinen Rakkaus -malliston. Nämä adressit on suunniteltu lämmöllä ja syvällä ajatuksella suurimman surun kohdatessa.

Arkunkantajat ja vieraiden kuljetus

Tukea ja kunnioitusta viimeiselle matkalle. Hautaustoimisto Funeral tarjoaa arkunkantajapalvelua, joka varmistaa, että rakkaasi saavat arvokkaan saattueen viimeisellä matkallaan.

Hautajaisten ja muistotilaisuuden valokuvaus

Ammattivalokuvaajamme tallentavat herkästi ja kunnioittavasti hautajaisten tunnelman ja tunteet, luoden pysyvän muiston menetetystä läheisestäsi.

Kukat hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin

Funeral tarjoaa laadukkaita kukkalaitteita hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin. Kukkalaitteiden suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa ammattilainen Riitta Ovaska, jolla on vuosikymmenten kokemus alalta.

Vainajan pukeminen

Vainajan pukeminen on osa hautajaisjärjestelyjä, jotka haluamme tehdä mahdollisimman helpoiksi ja kunnioittaviksi.

Muistotilaisuuteen liittyvät palvelut

Muistotilaisuus

Muistotilaisuuden suunnittelu ja toteutus

Hautaustoimisto Funeral tarjoaa ammattitaitoista apua muistotilaisuuden järjestelyissä. Autamme valitsemaan sopivan tilan, suunnittelemaan ohjelman ja hoitamaan käytännön järjestelyt.

Muistotilaisuus ja catering

Catering-ammattilaisemme valmistaa herkullisia ja tyylikkäitä tarjoiluja, jotka sopivat tilaisuuden luonteeseen ja toiveisiisi. Voit luottaa siihen, että tarjoilut ovat laadukkaita ja tarjoavat lohtua ja tukea surun keskellä.

Muistotilaisuus ja musiikki

Tiimimme auttaa sinua valitsemaan sopivat sävelmät ja huolehtii musiikin sujuvasta esittämisestä tilaisuudessa. Musiikki voi olla voimakas tapa muistella ja kunnioittaa menetettyä läheistäsi.

Arkunkantajat ja vieraiden kuljetus

Hautauskuljetukselta löytyy valikoima laadukkaita ja tyylikkäitä ajoneuvoja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme muistotilaisuuden vieraille ja omaisille mahdollisuuden matkustaa tyylikkäästi ja mukavasti.

Kukat hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin

Luomme jokaisesta kukkalaitteesta arvokkaan ja räätälöidyn muiston. Tutustu esimerkkeihin ja varaa aika maksuttomaan suunnitteluun.

Hautajaisten ja muistotilaisuuden valokuvaus

Ammattivalokuvaajamme tallentavat herkästi ja kunnioittavasti hautajaisten tunnelman ja tunteet, luoden pysyvän muiston menetetystä läheisestäsi.

Muistotilaisuus merellä ja merituhkaus

Hautaustoimisto Funeral on sitoutunut tarjoamaan teille räätälöityjä palveluita, joihin kuuluvat muun muassa muistotilaisuuden järjestely merellä, merituhkaus sekä tarvittavat kuljetukset ja käytännön järjestelyt.

Kuolinpesään liittyvät palvelut

Kuolinpesä

Kalmasiivous

Kokeneet siivoojamme huolehtivat siivouksesta kunnioittavasti ja tehokkaasti, jättäen tilat puhtaiksi ja siisteiksi. Voit luottaa siihen, että saat tarvitsemasi tuen ja avun surun keskellä.

Kuolinpesän tyhjennys, tavaroiden arviointi ja kuolinsiivous​

Huolehdimme tyhjennyksestä kunnioittavasti ja tehokkaasti, auttaen sinua käymään läpi esineitä ja päätöksissä niiden säilyttämisestä tai myymisestä.

Testamentit, kuolinpesät, perukirjat ja muut lakipalvelut

Lakiasiantuntijamme varmistavat, että juridiset näkökohdat hoidetaan asianmukaisesti ja auttavat sinua käytännön järjestelyissä. Voit luottaa siihen, että saat tarvittavan oikeudellisen tuen vaikeina aikoina.

Kuolinpesän asunto- ja kiinteistöarviot sekä asunnonvälitys

Autamme sinua selvittämään kuolinpesän arvon ja tarjoamme ammattitaitoista apua kiinteistön ja osakkeen myyntiprosessissa.

Kuolinpesän taiteen arviointi ja myynti

Yhteistyökumppanimme Reijo Oras tarjoaa arvokasta asiantuntemusta taiteen arvioinnissa, sekä tarjoaa palveluita taiteen myyntiin ja ostoprosesseihin liittyen.

Kuolemaan varautumiseen liittyvät palvelut

Varautuminen

Hautaustestamentti

Autamme sinua kirjaamaan toiveesi hautajaisjärjestelyihin liittyen, kuten musiikkivalinnat, puheiden sisällön ja muut yksityiskohdat. Näin voit varmistaa, että hautajaisesi toteutuvat haluamallasi tavalla.

Kuolinsiivous etukäteen

Funeral tarjoaa ammattitaitoista apua kuolinsiivouksessa, jotta voit huolehtia siitä, että omaisuutesi ja arvokkaat esineesi siirtyvät haluamillesi henkilöille. Luota meihin auttamaan sinua tässä tärkeässä valmistelutyössä.

Testamentit, kuolinpesät, perukirjat ja muut lakipalvelut

Lakiasiantuntijamme varmistavat, että juridiset näkökohdat hoidetaan asianmukaisesti ja auttavat sinua käytännön järjestelyissä. Voit luottaa siihen, että saat tarvittavan oikeudellisen tuen vaikeina aikoina.

Muistoihin liittyvät palvelut

Muistot

Hautakivet ja hautalaatat

Hautaustoimisto Funeral tarjoaa laadukkaita hautakiviä ja hautalaattoja. Tutustu myös hautakivien puhdistuspalveluun.

Hautakivien puhdistus, kunnostus ja huolto

Hautakivien puhdistus, kunnostus ja muu huolto.

Yksilölliset muistokorut

Korupaja on sisarusten Pasi ja Virpi Suninmäen perustama yritys, joka tarjoaa yksilöllisiä muistokoruja ammattitaidolla ja intohimolla. Jokainen valmistamamme koru on tarkkaan suunniteltu ja valmistettu huolella, ja se kantaa mukanaan ainutlaatuista tarinaa ja merkitystä.

Ikuinen Rakkaus -muistokorut

Yksinoikeudella meiltä Johanna Oras – Ikuinen rakkaus -sarjan tuotteet ovat ainutlaatuisia ja tarkoitettu auttamaan sinua ilmaisemaan ikuisen rakkauden ja läheisen muiston tärkeyttä hautajaisissa.

Surun tukeen liittyvät palvelut

Surun tuki

Sururyhmät

Uudenlainen ryhmä intensiiviseen surun ja pelkojen läpikäymiseen turvallisessa ympäristössä vastaavan surun kohdanneiden kanssa.