Hautaustoimisto Vantaa

Hautaustoimisto Vantaa

Täyden palvelun hautaustoimisto

Hautaustoimisto Funeral tarjoaa luotettavia hautauspalveluita Vantaan alueella. Olemme täällä tukemassa teitä vaikeina hetkinä ja auttamassa järjestämään arvokkaat hyvästit läheisillenne.

Tiimimme koostuu ammattitaitoisista ja empaattisista asiantuntijoista, jotka auttavat teitä vaikeina hetkinä. Tarjoamme apua hautausmuodon valinnassa, kuljetuspalveluissa, muistotilaisuuden suunnittelussa sekä hautakiven valmistuksessa.

Ymmärrämme, että jokainen tilanne on yksilöllinen, ja siksi pyrimme räätälöimään palvelumme vastaamaan juuri teidän tarpeitanne ja toiveitanne.

Hautaustoimisto Funeral on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia palveluita ja kunnioittamaan perinteitä. Tavoitteenamme on auttaa teitä luomaan hyvästeistä arvokkaita ja ikimuistoisia hetkiä, joissa läheisenne muistetaan ja kunnioitetaan. Olipa kyseessä pieni tai suuri tilaisuus, voitte luottaa meidän ammattitaitoomme ja kokemukseemme.

Sivuiltamme löydätte tietoa hautaustoimiston palveluista, hautausmuodoista, muistotilaisuuksista ja hautakivistä. Lisäksi voitte tutustua asiakaskokemuksiin ja löytää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli tarvitsette lisätietoja tai haluatte keskustella hautajaisjärjestelyistä, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Olemme täällä auttamassa teitä kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa.

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita. Avun tarve ei katso aikaa.

010 348 2400 

info@hautausfuneral.fi 

Tanja Piira

Perustaja

WhatsApp Image 2023-12-11 at 23.12.52
WhatsApp Image 2023-12-30 at 20.34.38