Meidän tarinamme

WhatsApp Image 2023-12-30 at 20.33.04
Hautaustoimisto Funeral

Meidän tarinamme

Jokaisen tarinan takaa löytyy aina ihminen tai useampi, niin Funeralinkin takaa.

Ajatus hautajaisista ja läheisemme viimeisestä matkasta on aina raskas. Niin se on ollut myös Funeralin perustajien, Tanjan ja Jannen kohdalla. He haluavat omien kokemuksiensa pohjalta tarjota omaisille palvelua, joka kantaa pitkälle ja helpottaa keskellä surua, yksityiskohtia unohtamatta.

Halumme auttaa juontaa jo vuosien taakse molempien isovanhempien nukkuessa pois ja heidän hautajaisjärjestelyjä vierestä seuraamalla. Surunkin keskellä oli mielenkiintoista, miten hautaustoimistot hoitivat kunnioittavasti tehtäväänsä. Into ja kipinä laadukkaisiin hautajaisiin oli syttynyt.

Vuosien varrella monien läheisten kuolemien ja heidän hautajaistensa innoittamana ajatus omasta hautaustoimistosta tuntui kutsuvalta. Jannen isän nukkuessa pois, sairauden viemänä toisessa maassa, syntyi viimein päätös omasta hautastoimistosta. Päätös piti ja parin vuoden suunnittelun jälkeen syntyi Hautaustoimisto Funeral. Funeral on hautaustoimisto, joka tarjoaa kattavan palvelun jokaisella osa-alueella ja huolehtii viimeisen matkana avokkuudesta pilkuntarkasti.

Kyse on suurimmasta kohtaamastasi surusta. Vaikkei sanoja löydy, me kirjoitamme kaiken ylös ja toteutamme kaiken niin, että pahimmastakin hetkestä jää se pieni lämmin muisto, joka kantaa läpi elämän.

Tanja ja Janne

 

Tanja Piira

Perustaja

Hautaustoimisto Funeral

Kestävä kehitys ja vastuu

Hautaustoimisto Funeral haluaa toiminnallaan tukea kestävää kehitystä ja muuttaa kulutustottumuksia vastuullisempaan malliin.

Tämä ei aina tarkoita asioiden karsimista. Tämä tarkoittaa syvempää perehtymistä siihen, miten ostettavat tuotteet ovat tuotettu ja mitä palvelun ostaminen tarkoittaa vastuullisen toiminnan kannalta.

Hautaustoimisto Funeral hankki tätä varten Kittilästä Jeesiöjärveltä palan maata, johon kerran vuodessa käydään istuttamassa jokaisesta meidän kauttamme järjestetystä hautauksesta yhden puun.

Ikuinen Rakkaus -korusarjamme tukee myös kestää kiertoa ja muistoa, joka säilyy. Sukupolvelta toiselle.

Sillä jokainen meistä on tärkein.

Janne Kieselbach

Perustaja