Tukea surun käsittelyyn: Sururyhmät avautuvat lokakuussa 2023

Lokakuussa 2023 Hautaustoimisto Funeral Oy ja NLP-valmentaja, näyttelijä Rebecca Viitala yhdistävät voimansa tarjotakseen ainutlaatuisia Sururyhmiä, jotka tarjoavat turvallisen ympäristön intensiiviseen surun ja pelkojen käsittelyyn. Tämä erityinen Sururyhmä on suunniteltu niille, jotka ovat kohdanneet vastaavia menetyksiä elämässään.

Mitä Sururyhmät pitävät sisällään?

Menetyksen käsittely voi viedä aikaa, ja muistot voivat olla tuskallisia tai täynnä rakkautta. Surun käsittelyä tarkastellaan vertaistuen lisäksi luonnon ja mielenhallinnan näkökulmasta. Ryhmä pyrkii tarjoamaan tilaa sekä surutyölle että elämälle, auttaen jäseniään käsittelemään tunteitaan erilaisin menetelmin.

Sisältö

Sururyhmät kokoontuvat Nuuksiossa Polku-hotellilla, ja tarvittaessa järjestetään kuljetuksia Helsingistä. Ryhmät kestävät joko yhden päivän (Päiväpolku) tai vuorokauden (Kokopolku). Päivä alkaa yhteisellä hotelliaamiaisella ja päättyy aamiaisen jälkeen kotimatkaan. Ohjelmaan kuuluu mielenhallintaa, surutyötä NLP-menetelmän avulla, keskustelu surusta ja elämästä kuoleman jälkeen, luontokävely eräoppaan kanssa, ja yöpyminen hotellilla Kokopolku-ryhmälle.

Aikataulu

Päiväpolku ja Kokopolku tarjoavat monipuolisen ohjelman, joka sisältää aamiaisen, surutyöskentelyä, lounaan, mielenhallintaa, keskustelua surusta, luontokävelyn, illallisen ja pohdintaa. Ohjelma päättyy seuraavan päivän aamiaisen jälkeen.

Hinnasto ja Ilmoittautumiset

Osallistuminen Kokopolku-ryhmään maksaa 390 € ja Päiväpolku 190 €. Jos haluat osallistua Koko polku -ryhmään ilman hotelliyötä, voit ottaa yhteyttä ja tarkistaa saatavuuden erikseen. Ilmoittautumiset ja tiedustelut ovat mahdollisia puhelimitse tai sähköpostitse, ja ryhmät täyttyvät nopeasti, joten varmista paikkasi.

NLP Suruterapian apukeinona

Sururyhmä hyödyntää NLP:tä (Neuro-Linguistic Programming) suruterapian apuna. NLP yhdistää neurologiset prosessit, kielellisen viestinnän ja ohjelmoinnin parempien tulosten saavuttamiseksi. Se tarjoaa tehokkaan menetelmän ajatella ja kommunikoida tehokkaammin ja tunnetaan “onnistumisen psykologiana.”

Sururyhmät tarjoavat arvokasta tukea surun käsittelyyn ja muistojen hallintaan, samalla antaen tilaa elämälle ja ilolle. Jos kaipaat apua surutyössäsi, nämä Sururyhmät voivat olla merkityksellinen askel kohti paranemista ja uutta alkua.

Tutustu Sururyhmiin ja varaa oma paikkasi

Lue myös

Ota yhteyttä

Avun tarve ei katso aikaa, ota yhteyttä kun Sinulle parhaiten sopii.