Ikuinen Rakkaus- kaulakoru

Ikuinen Rakkaus- kaulakoru

89.00

Taiteilija Johanna Oras on suunnitellut ja Malmin Korupaja toteuttanut täysin Suomessa suunnitellun ja tuotetun kierrätyskullasta tuotetun korusarjan.

Koruja saatavilla sekä kultaisena, hopeana että hopeoituna versiona.

Kultaiseen versioon mahdollista sulattaa osa esimerkiksi rakkaimman vihkisormuksesta tai lisätä materiaalia lapsille koruihin, lapsenlapsille ja läheisille.

Kaulakorut alkaen 79 €, valitse listalta eri vaihtoehdoista teille sopiva malli. Kustomoidut tai muistokoruun lisättävän korun sulatuksesta ota aina yhteyttä, niin Korupajan kultasepät suunnittelevat veloituksetta teille sopivan vaihtoehdon.

Lisää joko tuote ostoskoriin ja neuvojamme ottaa teihin yhteyttä saman päivän aikana tai täytä alla oleva lomake ja otamme yhteyttä pikimmiten.

Voit aina myös tulla käymään toimipisteissämme tai soittaa.

[contact-form to=”info@hautausfuneral.fi” subject=”Ikuinen Rakkaus”][contact-field label=”Nimi” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Sähköpostiosoite” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Viesti, kerro tähän myös mikäli sinulla on koru, josta haluat kustomoida muistokorun” type=”textarea”][contact-field label=”Puhelinnumero ” type=”text”][/contact-form]