Arkunkantajat ja vieraiden kuljetus

Arkunkantajat ja vieraiden kuljetus

Tukea ja kunnioitusta viimeiselle matkalle

Hautauskuljetukseltamme saatte paitsi laadukkaat kuljetusratkaisut, myös ammattitaitoiset arkunkantajapalvelut, jotka huolehtivat vainajan siirtymisestä arvokkaasti viimeiseen leposijaansa.

Kun suru ja kaipaus täyttävät sydämet, haluamme tarjota tukea ja apua kaikissa hautajaisjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Hautauskuljetuksen yhteydessä meillä on kokeneet ja huomaavaiset arkunkantajat, jotka kantavat vainajaa kunnioittaen ja huolellisesti.

Arkunkantajiemme ammattitaito ja empaattinen läsnäolo auttavat luomaan arvokkaan ja rauhallisen tunnelman hautajaistilaisuudessa. He ovat osa tiimiämme, jonka tavoitteena on tarjota teille läheisille mahdollisimman hyvä kokemus vaikeassa hetkessä.

Hautauskuljetustemme ja arkunkantajapalveluidemme yhdistelmä luo kokonaisvaltaisen ja arvokkaan hautajaistilaisuuden. Voitte luottaa meihin huolehtimaan kaikista yksityiskohdista ja takaamaan, että jokainen askel hautajaisten järjestelyissä otetaan kunnioittaen ja ammattitaidolla.

‍Kuljettajan kanssa saatavilla on seuraavat autot:

  • Porsche Cayenne v, 2020: Tilava ja ylellinen Porsche Cayenne tarjoaa kuljettajan lisäksi tilaa neljälle henkilölle. Voitte matkustaa yhdessä tyylikkäässä ympäristössä ja saapua muistotilaisuuteen arvokkaasti.
  • Mercedes Benz V 2015: Mercedes Benz V on tilava ja mukava vaihtoehto suuremmille ryhmille. Kuljettajan kanssa voitte matkustaa jopa seitsemän henkilön voimin ja jakaa muistotilaisuuden hetket yhdessä.

 

Hautauskuljetuksemme tarjoavat paitsi luotettavuutta ja ammattitaitoa, myös mahdollisuuden matkustaa arvokkaasti ja tyylikkäästi. Huolehdimme siitä, että kuljetus on sujuva ja että saatte matkustaa mukavasti muistotilaisuuteen.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää kuljetusvaihtoehdoistamme sekä muista hautauspalveluihimme liittyvistä tarpeistanne.

Tanja Piira

Perustaja

Oscar Lepistö - Hautauskuljetus