Arkut ja uurnat

Arkut ja uurnat

Laaja valikoima arkkuja ja uurnia

Tarjoamme laajan valikoiman arkkuja ja uurnia, jotka auttavat luomaan arvokkaan ja kunnioittavan loppusijoituksen läheisellesi. Oli kyseessä perinteinen arkku hautajaisiin tai uurna tuhkan säilyttämiseen, meillä on vaihtoehtoja eri tyyleihin ja tarpeisiin.

Arkut ovat saatavilla eri materiaaleissa, kuten puussa, metallissa ja ekologisissa vaihtoehdoissa. Voit valita perinteisen tyylin tai modernin muotoilun, joka sopii läheisesi persoonallisuuteen ja makuun. Meillä on myös valikoima erikokoisia arkkuja, jotka sopivat erilaisiin hautausjärjestelyihin.

Uurnamme tarjoavat arvokkaan ja pysyvän loppusijoituspaikan tuhkan säilyttämiseen. Ne ovat saatavilla eri materiaaleissa, kuten puussa, keramiikassa ja marmorissa. Valitse tyylikäs ja kestävä uurna, joka sopii läheisesi muistolle ja sopiviin hautajaisjärjestelyihin.

Ymmärrämme, että tämä on tunteellinen ja haastava aika, ja pyrimme tarjoamaan tukea ja opastusta arkun tai uurnan valinnassa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua löytämään sopivan vaihtoehdon, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.

Tarjoamme myös lisäpalveluita, kuten kaiverruksia, koristeita ja muuta personointia, joiden avulla voit tehdä arkusta tai uurnasta entistä henkilökohtaisemman ja merkityksellisemmän.

Tavoitteenamme on auttaa sinua luomaan arvokas ja kunnioittava loppusijoitus läheisellesi.

Ota yhteyttä kolmenkymmenen vuoden ammattitaidolla karttuneeseen henkilökuntaamme, niin autamme löytämään teille sopivan tavan edetä. 

010 348 2400 

info@hautausfuneral.fi 

Tanja Piira

Perustaja

WhatsApp Image 2023-12-11 at 23.12.52
WhatsApp Image 2023-12-30 at 20.34.38
Verkkokauppa

Arkut ja uurnat

Voit tutustua esimerkkeihin arkuista ja uurnista verkkokaupassamme. Ota rohkeasti yhteyttä yksilöllisistä tarpeista ja toiveista.

Arkut

Autamme teitä kaikissa hautajaisjärjestelyihin liittyvissä asioissa.

Uurnat

Tarjoamme kattavat hautauspalvelut, joihin kuuluvat muun muassa vainajan kuljetus ja valmistelu, sekä arkkuvalikoima ja uurnat.