Hautajaisten ja muistotilaisuuden valokuvaus​​

Hautajaisten ja muistotilaisuuden valokuvaus​​

Ikuista kauniit hetket muistotilaisuudesta ja hautajaisista​

Haluamme ikuistaa kauniit ja syvälliset hetket muistotilaisuudesta ja hautajaisista. Ammattivalokuvaajamme Salla Puhakka tallentaa tunteet ja merkitykselliset hetket kameraan. Tutustu palveluumme ja anna meille mahdollisuus auttaa sinua säilyttämään muistot valokuvien muodossa.

Surun keskellä omainen ei aina osaa ajatella, että haluaisi myöhemmin muistella kaunista hetkeä, jolloin muistetaan edesmennyttä ja saatetaan hänet viimeiselle matkalleen. Hautajaiset ja muistotilaisuus ovat kahden olemassaolon raja, jolla kunnioitamme rakkaimpaa ja mielemme sanoo; Olet vapaa.

Kauniit muistot säilyvät sydämissä ja myös valokuvien muodossa itse tilaisuudesta.

Ammattivalokuvaajamme Salla Puhakka haluaa ikuistaa syvimmät hetket ja tunteet kameraan. Kun arkku lasketaan tai vieraiden muistellessa edesmenneen retkiä ja tapahtumia, Salla vangitsee tunteet kuviksi ja kun on sen aika, että jaksat kokea hetken ja suurin surun tuska hälventyy, on aika muistaa tilaisuutta, jossa rakkaasi saatettiin lepoon ja kohti seuraavaa päämäärää.

Kun Salla ei kuvaa, on hän markkinoinnin ammattilainen ja kahden harrastavan lapsen äiti. Sallan löydät ulkoilemasta sekä uimahalleilta.

010 348 2400 

info@hautausfuneral.fi 

Tanja Piira

Perustaja

WhatsApp Image 2023-12-11 at 23.12.52
Valokuvaaja Salla Puhakka