Kukat hautajaisiin ja muistotilaisuuteen​

Kukat hautajaisiin ja muistotilaisuuteen​​

Kunnioitusta ja tukea kukkasin

Hautajaiset ja muistotilaisuus ovat tärkeitä hetkiä, joissa kukat voivat tuoda kauneutta, lohtua ja muistojen läsnäoloa. Funeral tarjoaa laajan valikoiman kukkapalveluita hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin, mukaan lukien arkkulaitteet, kukkavihkot, kimput ja hautakukat.

Hautausalan ammattilainen Riitta Ovaska, jolla on vuosikymmenten kokemus kukkalaitteiden suunnittelusta ja toteutuksesta, tekee yhteistyötä kanssasi luodakseen juuri haluamasi kukat.

Pyrimme luomaan jokaisesta kukkaosasta muiston arvoisen ja autamme sinua suunnittelemaan kukkalaitteet, jotka sopivat juuri teidän budjettiinne ja kunnioittavat edesmenneen muistoa. Tutustu esimerkkeihin ja inspiraatioon verkkosivuillamme ja varaa aika maksuttomaan suunnitteluun tai tee tilauksesi helposti ja vaivattomasti.

Kukat ovat tärkeä osa hautajaisia ja muistotilaisuuksia, ja haluamme varmistaa, että jokainen kukka heijastaa ainutlaatuista muistoa ja tuo lohtua läheisille. Luota Funeralin kukkapalveluihin, ja autamme sinua luomaan kauniin ja merkityksellisen kukka-asetelman, joka kunnioittaa edesmenneen elämää ja jättää ikimuistoisen jäljen sydämiin.

Varaa aika maksuttomaan suunnitteluun tai tee tilauksesi jo tänään, ja anna kukkien kertoa tarinaa rakkaudesta ja muistosta hautajaisissa ja muistotilaisuuksissa.

Arkkulaitteita valmistamme myös pienellä budjetilla, tärkeintä on saada jokaiselle itsensä näköiset hautajaiset huolimatta siitä, minkälainen budjetti teillä on.

Riitta 050 357 2836 / info@hautausfuneral.fi

010 348 2400

info@hautausfuneral.fi

Tanja Piira

Perustaja

Näyttökuva 2023-12-11 kello 18.34.56

30 vuoden floristin ja hautausalan kokemuksella Riitta Ovaska luo hautajaisiin upeat kukat jokaisessa hintaluokassa.

Riitta Ovaska
Esimerkkejä

Esimerkkejä kukista

Varaa aika maksuttomaan suunnitteluun tai tee tilauksesi jo tänään. Arkkulaitteita valmistamme myös pienellä budjetilla, tärkeintä on saada jokaiselle itsensä näköiset hautajaiset huolimatta siitä, minkälainen budjetti teillä on.