Kuolinpesien asunto- ja kiinteistöarviot sekä asunnonvälitys​

Kuolinpesien asunto- ja kiinteistöarviot sekä asunnonvälitys​

Asunto- ja kiinteistöarviot sekä asunnonvälitys kuolinpesille​

Kuolinpesän asunto- ja kiinteistöarvioilla sekä asunnonvälityksellä Funeral haluaa tarjota kattavaa ja ammattitaitoista palvelua. Yrityksen perustajat, Tanja Piira ja Janne Kieselbach, ovat laillistettuja kiinteistönvälittäjiä, joilla on pitkä kokemus kiinteistön- ja asunnonarvioista sekä arviokirjojen laatimisesta, erityisesti perukirjaa varten.

Janne Kieselbachin kaksoiskansalaisuus Suomen ja Saksan välillä sekä Saksassa asuttu kokemus mahdollistavat myös palvelun tarjoamisen Saksaan liittyvissä asuntoasioissa. Funeralilla on laaja yhteistyöverkosto, johon kuuluu kumppaneita arvioiden ja myynnin palveluihin myös Saksassa.

Kuolinpesäsi omaisuuden arvon arviointi on tärkeä osa prosessia, ja me haluamme varmistaa, että arviot vastaavat markkinan todellista tasoa. Yhteistyökumppanimme ovat Suomen parhaaksi valittuja kiinteistönvälittäjiä, ja heidän avullaan voimme auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen hinnan asuntojen ja kiinteistöjen myynnissä.

Luota Funeralin ammattitaitoon ja sitoutumiseen, kun tarvitset kuolinpesän asunto- ja kiinteistöarviointeja sekä asunnonvälityspalveluita.

010 348 2400 

info@hautausfuneral.fi 

Tanja Piira

Perustaja

WhatsApp Image 2023-12-11 at 23.12.52
WhatsApp-Image-2023-12-06-at-19.12.15