Kuolinsiivous etukäteen

Kuolinsiivous etukäteen

Valmistele jälkeesi selkeä ja huolellisesti järjestetty ympäristö

Kuolinsiivous on tärkeä ja hyödyllinen valmistelu, jonka voi tehdä etukäteen. Se tarkoittaa oman omaisuuden järjestelyä ja tarpeettomien tavaroiden karsimista, jotta omaiset eivät joudu jälkikäteen taakaksi niiden järjestelyssä. Kuolinsiivouksen avulla voit huolehtia siitä, että jätät jälkeesi järjestetyn ja selkeän ympäristön, joka helpottaa omaisten tehtäviä kuoleman jälkeen.

Ennen kuolemaa voit käydä läpi tavarasi ja miettiä, mitkä esineet ovat sinulle tärkeitä ja haluat säilyttää. Voit myös harkita päiväkirjojen tai muiden henkilökohtaisten asiakirjojen hävittämistä, jos et halua niiden joutuvan muiden käsiin. Kuolinsiivouksen yhteydessä voit myös tehdä testamentin, jossa määrittelet toiveesi esineidesi ja omaisuutesi jakamisesta.

Kuolinsiivous auttaa vähentämään omaistesi taakkaa ja antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa siihen, mitä jätät jälkeesi. Se on myös tapa huolehtia siitä, että arvokkaat ja tärkeät esineet siirtyvät haluamillesi henkilöille. Huolellisesti suunniteltu kuolinsiivous voi helpottaa omaistesi surutyötä ja antaa heille tilaa keskittyä tärkeimpiin asioihin.

Funeral on valmiina auttamaan sinua kuolinsiivouksen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Luota ammattitaitoomme ja kokeneeseen tiimiimme, jotta voit varmistaa, että jätät jälkeesi hyvin järjestetyn ja huolella suunnitellun ympäristön omaisillesi.

010 348 2400 

info@hautausfuneral.fi 

Tanja Piira

Perustaja

WhatsApp Image 2023-12-11 at 23.12.52
WhatsApp Image 2023-12-30 at 20.34.38