Muistotilaisuuden suunnittelu ja toteutus​

Muistotilaisuuden suunnittelu ja toteutus​

Muistotilaisuuden suunnittelu ja ohjelma​

Muistotilaisuus on tärkeä hetki hyvästellä ja muistella läheistä, joka on poistunut keskuudestamme. Se tarjoaa tilaisuuden kokoontua yhteen ja jakaa muistoja sekä tunteita yhdessä muiden läheisten kanssa. Muistotilaisuuden järjestäminen vaatii huolellista suunnittelua ja valmisteluja, jotta se olisi merkityksellinen ja arvokas tilaisuus.

Hautaustoimisto Funeral tarjoaa ammattitaitoista apua muistotilaisuuden järjestelyissä. Autamme valitsemaan sopivan tilan, suunnittelemaan ohjelman, järjestämään tarjoilut ja hoitamaan käytännön järjestelyt. Haluamme luoda lämpimän ja kunnioittavan ympäristön, jossa muistoja voidaan jakaa ja läheistä voidaan muistella.

Yhdessä voimme suunnitella muistotilaisuuden, joka vastaa läheisesi persoonaa ja toiveita. Olipa kyseessä pieni ja intiimi tilaisuus tai suurempi juhla, voit luottaa meihin huolehtimaan kaikista yksityiskohdista. Olemme täällä tukemassa teitä vaikeina hetkinä ja autamme luomaan muistotilaisuuden, joka on arvokas ja merkityksellinen läheisenne muistolle.

Tarjoamme myös erikoisjärjestelyjä kuten muistotilaisuus merellä.

010 348 2400 

info@hautausfuneral.fi 

Tanja Piira

Perustaja

WhatsApp Image 2023-12-11 at 23.12.52
WhatsApp Image 2023-12-30 at 20.34.38