Muistotilaisuus ja catering

Muistotilaisuus ja catering​

Mukavuutta ja huolenpitoa muistotilaisuuteen

Oli kyseessä sitten pieni tai suuri muistotilaisuus, Catering-palvelumme omistaja ja kokki Miro Banik luo ikimuistoiset tarjoilut.

Kuuntelemme mielellämme minkälaisen persoonan muistoa kunnioitamme ja Miro rakentaa sen pohjalta budjettiinne sopivat tarjoilut ja toimittaa ne paikanpäälle tai tarvittaessa myös tarjoilee tilaisuudessa.

Mielestämme jokainen ansaitsee tulla nähdyksi ja muistotilaisuuden tarjoiluun onkin kaunista yhdistää vainajalle elämän varrella olleita tärkeitä asioita.

Järjestämme myös esimerkiksi merituhkauksien yhteyteen muistotilaisuuden sekä cateringin veneillen. Kauttamme muistotilaisuudet rannalla, kirkon tiloissa sekä melkein missä tahansa. Muistotilaisuudet myös ulkomailla kauttamme.

Catering-kumppanimme Miro Banik on lähiruoan kannattaja joka ei kuitenkaan häpeile käydä aina välillä grillillä syömässä. Hyvän ruoan tuottaminen on elämäntapa, harrastus ja kaikkea siltä väliltä. Hän on viettänyt 10 viime vuotta Helsingin huippuravintoloissa. Tällä hetkellä arki pyörii perheen ja hyvän ruoan ympärillä laajalla skaalalla.

Pyydä lisätietoa hautausjärjestelijältämme. Varaa maksuton muistotilaisuuden suunnittelu alta.

010 348 2400 

info@hautausfuneral.fi 

Tanja Piira

Perustaja

WhatsApp Image 2023-12-11 at 23.12.52
Miro Banik, catering