Muistotilaisuus merellä ja merituhkaus

Muistotilaisuus merellä ja merituhkaus​

Ainutlaatuinen hyvästely luonnon helmassa

Järjestämme Funeralilla myös kauniin muistotilaisuuden merta rakastavan muistoa kunnioittaen. Kuljetamme veneellämme omaisia Helsingin edustalla ja sovittaessa myös muualla pääkaupunkiseudun lähialueilla.

Veneessä 14 hengen paikat kokenut miehistö mukaanlukien sekä upeat puitteet pienen tilaisuuden järjestämiseen. Kauttamme järjestämme muusikot, catering-palvelun ja muuta myös merellä tapahtuvaan tilaisuuteen.

Myöhemmin tuhkausta varten pääsemme samalla veneellä Helsingin edustalla sijaitsevalle tuhkan sirottelualueelle, jossa pääsette jättämään viimeiset jäähyväiset Helsingin edustalle. Omaiselle annetaan todistus sekä merkattu paikkasijainti sirottelupaikasta.

Muistotilaisuus merellä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden viimeiseen hyvästiin. Voitte järjestää tilaisuuden rauhallisella merenpinnalla, auringon laskiessa tai vaikka keskellä kaunista saaristomaisemaa. Merellinen ympäristö luo rauhallisen ja lohdullisen ilmapiirin, jossa voitte jakaa muistoja, kuunnella musiikkia ja kunnioittaa läheistänne.

Merituhkaus tarjoaa vaihtoehdon tuhkan lepoon saattamiselle. Voitte valita tuhkauksen merelle ja kokea hetken, kun tuhka leviää veden päällä ja sulautuu osaksi luontoa. Tämä kaunis rituaali symboloi yhteyttä luontoon ja auttaa läheisiä hyväksymään lähtöön liittyviä tunteita.

010 348 2400 

info@hautausfuneral.fi 

Tanja Piira

Perustaja

Näyttökuva 2023-12-15 kello 8.08.48
WhatsApp Image 2023-12-30 at 20.34.38