Ikuinen rakkaus -muistokorut​

Ikuinen rakkaus -muistokorut​

Johanna Oraksen Ikuinen Rakkaus - muistokorumallisto​

Tutustu tunnetun taiteilijan Johanna Oraksen upeaan mallistoon, jonka yksinoikeuden edustaa Hautaustoimisto Funeral. Mallistosta löydät lämpöä ja kauneutta sekä ekologisesti ja kestävän kehityksen periaatteita noudattavia koruja. Kunnioita vainajan muistoa ja tutustu Ikuinen rakkaus -muistokoruihin.

Johanna Oras on yksi Suomen tunnetuimpia sekä arvostetuimpia taiteilijoita. Hän on opiskellut muun muassa Pietarin taideakatemiassa sekä maineikkaassa Firenzen Florence Academy of Art -taidekoulussa.

Ensimmäiset yksityisnäyttelynsä Oras piti jo 1990-luvun alussa.Suomen lisäksi hänen töitään on ollut näytteillä monissa Euroopan maissa, Yhdysvalloissa ja Qatarissa.

Olemme Funeralilla saaneet kunnian toteuttaa yhteistyössä Malmin Korupajan kanssa Johannan suunnitteleman korumalliston Ikuinen Rakkaus, joka on myynnissä yksinoikeudella vain meillä.

Funeral edustaa kunnioittavaa, nykyaikaista ajattelutapaa, lämpöä, kaunistasekä erityisen tarkkaa ekologista ja kestävän kehityksen pioneerin roolia.

Funeralin edustamat arvot olivat hyvin samankaltaiset kuin Johannan että Virpin liiketoiminnassa ja tämä oli yksi seikka, joka sai heidät yhdistämään ajatuksensa ja luomaan hautausalalle jotakin uutta, Ikuisen Rakkauden.

Ikuinen Rakkaus- muistokorusarja on monipuolinen taidonnäyte muistoa kunnioittamaan.

010 348 2400

info@hautausfuneral.fi

Tanja Piira

Perustaja

Muistokorut Hautaustoimisto Funeral
Taiteilija Johanna Oras
Verkkokauppa

Muistokorut

Tutustu muistokoruihin verkkokaupassamme. Ota rohkeasti yhteyttä yksilöllisistä tarpeista ja toiveista.

Muistokorut

Funeral. Mallistosta löydät lämpöä ja kauneutta sekä ekologisesti ja kestävän kehityksen periaatteita noudattavia koruja.